Kommentarer til <i>Elektronik og legetøj: Eksternt batteri til iPad</i>Kommentarer til Elektronik og legetøj: Eksternt batteri til iPad Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Elektronik og legetøj


KOMMENTARER (7)

1:   Rudi Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Rudi U. Rasmussen Eksternt batteri til iPad   21. jun 2012 09:21
Goddag.
Når man skal ud på en længere flyvetur, og man ikke kan oplade i iPad undervejs, og når ens datter skal læse, spille og alt det der som iPadden nu kan, og batteriet så løber tør, hvad anbefaler I så?
Evt. må batteriet også gerne kunne bruges til en iPhone 4S.
 
 
2:   Terry Patcher skal udfyldes   21. jun 2012 09:53
Jeg har købt 2 af denne mobile power station (godt nok i sort.)

Mit primære formål er at forlænge min iPhone4s levetid til at kunne klare en Wacken festival uden opladning (tirsdag-søndag - den kunne godt sidste år, men det blev lige knapt nok), og give mig mulighed for at lade op under Roskilde Festival uden at skulle undvære min telefon imens (så smider jeg bare power stations i ladestationen en af gangen når de er tømt.)

Jeg har først investeret her for et par uger siden - og indtil videre har det fungeret ok. En fuldt opladet power station giver mig ca. 40% ekstra batteri, hvilket godt nok ikke er ligeså meget som lovet (fuld opladning), men til 129,- stykket er det fint nok. Jeg tror desuden også det er nok til at holde mig levende i mine forbrugssituationer. De er ret nemme at have i lommen og man kan sagtens bruge telefonen mens de sidder på. Kvaliteten er billigste kina-plastik der findes, men jeg tror nu ikke jeg får dem smadret - og så vejer de tilgengæld ingenting.

Problemet for dig er nok at 40% batteri på en iPhone nok ca. er ingenting på en iPad, så du skal nok have fat i nogle lidt større devices..
Svar: #3
 
3:   odin Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Anders Petersen @2   21. jun 2012 10:04
"Mit primære formål er at forlænge min iPhone4s levetid til at kunne klare en Wacken festival"

Heldige rad. Hils Borgir, Rollins og Al Jourgensen fra mig.
Svar: #5
 
4:   trez Geek Culture-skribent. Klik for at læse mere om Thomas Würgler Amazon har et stort udvalg   21. jun 2012 10:50
Denne ser lovende ud både pris- ydelses- og anmeldelsesmæssigt.
Svar: #5 #6 #7
 
5:   Terry Patcher div   22. jun 2012 13:13
@3 - Jeg er helt sikker på at det er den type sted hvor man får thumbs up hvis man hilser fra "Odin" :)

@4 - Den ser godt nok lidt lækker ud. Ikke helt så mobil, men med med 6 fulde ladninger til en iPhone kunne det godt have været et bedre valg for mig også, når prisforskellen nu er så marginal. Oh well.
 
 
6:   kvan @4   23. jun 2012 22:54
Jeg har bestilt en til min motorcykelferie om et par uger. Vender tilbage ultimo juli med erfaringer.
 
 
7:   kvan @4 update 1   28. jun 2012 20:14
Så ankom den, og første note er at omformeren til dimsen er med fastmonteret, britisk stik. Så man skal i hvert fald bestille en stikomformer samtidig, hvis man ikke har en. Det har jeg heldigvis, så jeg kan stadig teste den.
 
 


SKRIV EN KOMMENTAR 

Du skal være logget ind for at kunne sende kommentarer. Gå til login-siden og klar detaljerne dér eller login med Facebook.


Azhural raised his staff. "It's fifteen hundred miles to Ankh-Morpork," he said. "We've got three hundred and sixty-three elephants, fifty carts of forage, the monsoon's about to break and we're wearing... we're wearing... sort of things, like glass, only dark... dark glass things on our eyes..."
-- Terry Pratchett (Moving Pictures)