SpilBilleder til Xbox 360: Earth Defense Force: Insect Armageddon Tilbage til Hovedsiden

Gå tilbage til Xbox 360: Earth Defense Force: Insect ArmageddonAlle billeder til Xbox 360: Earth Defense Force: Insect Armageddon
Det er sguda ikke myrer?En af de lyse sider ved Insect Armageddon er de mange nye fjendetyper.Knælerne er nogle seje sataner. Det ses ikke på dette billede, men de er kæmpestore - større end Hectors. Endnu en nyskabelse er, at de fleste store fjender kun kan rammes på sårbare steder. Det ødelægger fornøjelsen ved blot at stå på afstand og hælde et dusin granater i den rigtige retning. Nu skal man spæne rundt om dem og sørge for at ramme et bestemt punkt.Tactical-klassen kan sætte turret guns. Fans af 2017 vil vide, at de udgør forskellen mellem død og overlevelse på de højere sværhedsgrader - og de er også en enorm hjælp her. Så snart den er løbet tør for ammunition, kan man sætte en ny. Ingen 60 sekunders reload her. Det er sguda ikke en Hector! Men jo, sådan ser de ud nu.Daddy Longlegs er en af de bedst realiserede nye fjender. Den spiller nogenlunde samme rolle som Walking Fortress i 2017, men er langt nemmere at nedlægge.Mechs er enormt sjove at hærge rundt i.

Kitz: Your having sent this announcement all over the world may well constitute a breach of national security.
Ellie Arroway: This isn't a person-to-person call. You can't possibly think that a civilization sending this kind of message would intend it just for Americans.
Kitz: I'm saying you might have consulted us; obviously, the contents of this message could be extremely sensitive.
Ellie Arroway: You want to classify prime numbers?
-- Contact