Elite

Hjem Fora Spil Elite

Dette emne indeholder 5 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Niels Gjerløff 4 måneder, 3 uger siden.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #20649 Svar

  Niels Gjerløff
  Participant

  Er der slet ikke nogen af jer der spiller Elite Dangerous ? Jeg kom til at købe det for en uge siden på Steam med Horizons udvidelsen (49 Euro) og morer mig glimrende med at futte rundt i det vitterligt grotesk store univers … Masser af forskellige missioner og udvidelsesmuligheder i mange retninger. Kræver ikke nogen super ny PC og kører helt fint.

  #20654 Svar

  Morten Petersen
  Participant

  Jo – det er hygsomt at at rejse rundt og lande på planeter og udforske dem. Synes dog hurtigt, at man spilder lidt meget tid med at køre rundt efter den radar på planeterne, men ellers very nice.

  Jeg købte det til og spiller det kun i VR med Vive og en Thrustmaster HOTAS. HOTAS’en er nærmest en nødvendighed, da man ikke kan kigge på sit keyboard med VR-briller på, og alle taster kan mappes til en af de ca. 1000000 knapper på HOTAS’en.

  #20685 Svar

  Lars Jørgensen
  Keymaster

  Thrustmaster Hot-ass? Er det dit gamertag i VR-verdenen?

  #20694 Svar
  Thomas Würgler
  Thomas Würgler
  Keymaster

  Jeg har det på Xbox One og PC. Jeg spiller dog kun på Xbox, fordi der er fuld styring med controlleren. Da jeg sidst havde fyret op under PC-versionen, kunne jeg ikke bruge samme mapping. Det skulle dog blive tilføjet, men jeg ved ikke, om det er endnu.

  #20731 Svar

  Morten Petersen
  Participant

  HOTAS står for “Hands-On Testicles and Stick”… eller noget…

  #21768 Svar

  Niels Gjerløff
  Participant

  Udvidelse 2.2 der kom her i onsdags giver grafikken et nøk opad og åbner for at man på de større skibe (Hauler og opefter tror jeg) kan have små jager”fly” med som man kan hoppe ind i medens en lejet pilot styrer moderskibet. Fungerer forbløffende godt da man så nemmere kan genere angribere… Derudover er visse handelsruter blevet nerfed og de nye passager missioner opfordrer kraftigt til at man tager på langtursekspeditioner… man skal dog passe på med visse passagerer, der kan være efterlyst og ved scanning på vej ind på en station kan man pludselig blive plaffet i småstumper – grum egen erfaring…
  En af de bedre måder at skaffe penge på er community goals, som kan give flere millioner uden aaalt for megen grind. Jeg undrer mig dog stadig over at deres netværkskode ikke er bedre, når Dice uden problemer kan styre 64 spillere i BF og her, så hopper rumskibe rundt hvis der er 5-10 rumskibe i samme område. Det bliver forhåbentlig bedre for de mener seriøst, at der skal være mere PvP interaktion i næste udvidelse… Nu må vi se… Jeg hygger mig i hvert fald stadig. Og det er nogle virkelig flotte turist punkter de har fået lavet.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
Svar til: Elite
Dine informationer:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width=""> <div class="" title="">