Geek Culture rydder op

I juli fik Geek Culture en gennemgribende kritik i nyhedsbrevet Hjemmesidesnedkeren.
Meget af kritikken var positiv, men der var også ting, der kunne forbedres. Redaktionen er af den holdning, at det er dumt at sidde gode råd overhørig, så vi gennemgik det hele punkt for punkt. Noget af kritikken forkastede vi og andet besluttede vi os for at indarbejde.

Det er sket lige så stille i løbet af efteråret og vi har også selv fået en del ideer til forbedringer undervejs. Mange af ændringerne er så små, at man skal vide, hvad man kigger efter, for at opdage dem. Men der sker også af og til store ændringer, som er ret tydelige. Og en af disse er – som den opmærksomme læser vil have bemærket – netop blevet implementeret.

Lars og Anders har i lang tid barslet med et nyt grafisk design af menuer og ikoner og resultatet kan ses nu. Anders har designet vore lækre nye og farvelagte ikoner (Jeg er specielt glad for ikonet for Hjernen og det for Elektronik og legetøj), og Lars har fortvivlet forsøgt at få den bagvedliggende kode til at makke ret. Det er lykkedes nu, og resultatet kan man vist dårligt klage over.

Samtidig har en ny sektion premiere. Geeks Unplugged hedder den, og den skal indeholde alle de artikler og anmeldelser, der handler om ting, som vi geeks render rundt og roder med, når vi ikke lige sidder foran en af skærmene eller i læse-lænestolen. Det kan være rejsebeskrivelser, sodavandsanmeldelser og meget andet. Mange af disse artikler havnede tidligere i “Hjernen”, som fremover vil blive brugt til kronikker, analyser og andet guf. Det var egentlig også planen, da “Hjernen” i sin tid blev til, men de mange “svært placerbare” artikler ændrede det noget. Og nu ændrer vi det så tilbage igen.

Men husk nu, at Geek Culture ikke bare handler om smart design, men om at levere anmeldelser, nyheder og andre artikler om de emner, som står os geeks nær.

Godt nytår og velkommen til et nyt årtusinde med Geek Culture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.