MediEvil 2

4 out of 6 stars
Fortsættelsen til sidste års Tim Burton-inspirerede 3D platformer MediEvil er udkommet. Det byder på mere uhygge, mere humor, og mere atmosfære end forgængeren, og er dermed en klassisk toer.

Du spiller atter en gang Sir Dan Fortésque, en død ridder, som vækkes til live for at drive ondskaben på porten. Denne gang er vi i 1800-tallets England, hvor en sindssyg (er de ikke alle de?) videnskabsmand har fundet en tryllebog, som kan vække de døde til live. Med deres hjælp vil han overtage verdensherredømmet, og yada yada yada…

Spillet er i fuld 3D, og det spiller fuldstændig som etteren. Dvs. han spæner rundt, løser gåder og dræber udøde som aldrig før. Til sin hjælp har han denne gang muligheden for at tage sit kranie af og sætte det på en af de mange afhuggede hænder, som løber rundt på banerne. Hermed kan han altså komme gennem små huller og aktivere knapper m.v. Samtidig kan resten af hans krop styres rundt, som en hvis anden hovedløs ridder. Det er åbenbart oppe i tiden.

Atmosfæren er stadig i top, og musikken er orkestralt anrettet, så man virkelig føler sig hensat til Tim Burtons univers. Banerne er varierede og indeholder nogle mere sindrige puslerier end forgængeren. Desværre er kameraet stadig lige irriterende, og det trækker karakteren ned – når man falder ned og dør fordi kameraet svinger lige inden/under et svært hop, så bliver man RET sur.

Ellers prima underholdning, som er i top både teknisk og grafisk. Anbefales ubetinget til fans af MediEvil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.