G-Con45

5 out of 6 stars
Namco har altid stået for kvalitet, både hvad angår deres software, men så sandelig også mht. det hardware, de har udviklet. G-Con45 er en såkaldt Light Gun til PSX, og den tilhører sidste kategori. En light gun tilsluttes på samme måde som et almindeligt joypad, men fungerer så ved, at man skyder på skærmen. Foruden en aftrækker har pistolen 2 knapper, som kan benyttes i menuer og deslige.

Pistolen har været på markedet i mere end 3 år, men det er først på det sidste, at der er kommet skub i udgivelserne af spil, som understøtter den. Pr. 11/5-2000 ser udbuddet således ud: Time Crisis, Point Blank, Point Blank 2, Ghoul Panic, Rescue Shot, Resident Evil: Gun Survivor, Die Hard Trilogy 2 og Elemental Gearbolt (US). Derudover er der en Time Crisis Alpha på vej, som efter sigende skulle understøtte 2 samtidige spillere. Pudsigt nok er langt de fleste af ovenstående titler også fra Namco.

Pistolen er ikke særlig køn, og den hører ikke til de mindste på markedet – dens force ligger i præcisionen. Sony selv anbefaler denne pistol over enhver anden på markedet, og efter at have prøvet forskellige typer, er jeg tilbøjelig til at give dem ret.

Der er ikke nogen dikkedarer med G-Con’en. Ingen rekyl, ingen fodpedal, intet ekstra lasersigte. Hvad du får er en pistol som (til trods for sin størrelse) ligger godt i hånden og hverken er for tung eller for let. Der er plads til, at den anden hånd kan ligge under løbet, og derved stabilisere éns skud yderligere. Og så er der 2 meters kabel i røven på den, men det er vist standardlængden.

Prisen er lidt højere end flere af de andre lignende pistoler på markedet (ca. 350,-), men jeg vil alligevel vove pelsen og anbefale, at man køber denne her. I de 2 år jeg har haft min, har den virket upåklageligt og det kan til dels skyldes, at der ikke er en masse ekstraudstyr, som kan knække af og gå i stykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.