Battle Athletes Victory vol. 4-6

4 out of 6 stars

Efter strabadserne i de første 10 episoder ankommer Akari til University Sattelite sammen med Jessie og Tanya. Her får serien en slags ny begyndelse, da pigerne igen starter på en ny skole, skal have nye venner og ultimativt vinde over hinanden i de vildeste sportsgrene endnu udtænkt. Pigerne inddeles i teams à tre, vor trio fra jorden splittes op og Akari ender op med et par skøre kugler, Anna og Kris (der forelsker sig bundløst i Akari ved første blik), og Kris’ kæle-ko fra månen. Som om det ikke er wacky nok, bor deres træner, Mr. Miracle, i en transportabel fryser og kan kun overleve ved konstant at spise chokolade.

De første episoder på University Sattelite lærer os de nye ansigter at kende og giver os en masse at grine af (Akaris Hus er tilbage!), så vi ikke keder os undervejs. Derefter skrues der ned for humoren, dramaskruen får et drej og actionknappen trykkes i bund. Akaris team fungerer overhovedet ikke, Anna har et stort skelet i skabet, Kris er mere engageret i sin månekult end at træne, den ellers så benhårde Jessie taber stort til den overmenneskelige Mylandah og situationen spidser til ved kvalificeringskampene til Cosmo Beauty-finalen da lodtrækningen sætter tidligere venner op mod hinanden.

Hvor de første 10 episoder vekslede mellem god humor og lidt for meget drama, er der en finere balance i disse 9 episoder. Der er stadig meget at grine af (Kris og hendes ko går jævnligt amok og Mr. Miracle går sukkerkold i de skæggeste situationer), fordelt jævnt ud over episoderne. Der er også meget drama, men der er samtidig fart på handlingen og de nye personer er så dybe og spændende at man ikke kan undgå at engagere sig i dem.

Battle Athletes Victory har ikke den hurtigeste handling blandt anime TV-shows. Serien tager sig god tid til at udforske følelser i karaktererne, nogle gange lidt for god tid. Men har du tiden til at fordybe dig i serien, kommer den sikkert også ind under huden på dig. Efter at have set de 195 minutter som disse 10 episoder udgør, var vores første reaktion “Vi kan ikke stoppe her! Mere!”. Er du på udkig efter en ny serie at samle på, er Battle Athletes Victory et rigtig godt bud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.