Peter opdager PlayStation

Ja ja, jeg ved det godt. Jeg kan umuligt være en rigtig nørd, hvis jeg fejler på et af disse fem punkter:

1) Jeg sidder og koder Perl eller C hele natten bare for sjov.
2) Jeg kører Linux på min hjemme-PC.
3) Jeg bruger ikke min PC til sjove, nye spil, for det kræver at man kører windows.
4) Jeg har haft en Playstation siden de dukkede op på markedet, så jeg kan bruge den til spilleriet.
5) Min PC er en kRad kewl 31337 3GHz Pentium 14.
6) Jeg kan tælle til 5.

Beklager. Jeg dumper på samtlige punkter. Jeg har aldrig taget mig sammen til at lære C, for Perl styrer, men jeg gider egentlig kun programmere, når der er en god grund til det. Jeg spiller masser af underlige spil på min PC, som i parentes bemærket kører Windows 98, men begrænses ofte af at den er en 200 MHz Pentium-I, så alle de nyeste vildeste 3D-spil (som alligevel keder mig. Sagde ræven.) kan jeg ikke spille. Men jeg er en rå X-Wing Pilot, så kom ikke her med dine Dødsstjerner…

Og så var der det med Playstation. Nej. Jeg købte ikke en. Den eneste spillekonsol jeg har ejet var sådan en tingest, man kunne slutte til fjernsynet, og som man kunne spille Tennis og Hockey og andre ting på, basalt set ved at styre nogle hvide streger op og ned for at fange en hvid blop, der bevægede sig rundt på skærmen. Og jeg købte den ikke selv. Min far købte den til mig, da jeg var omkring 8 år gammel. Den kostede sikkert et eller andet uhumsk beløb.

I 1984 fik jeg en ZX81-klon, der hed Power 3000, og siden da har jeg dækket mit computerspilsbehov ved hjælp af skiftende samlinger af taiwanesiske silicium-chips, men aldrig en konsol. Hvad skulle man dog med det. Om rønnebærrene.

Og så pludselig var det sociale pres blevet for stort. For mange mennesker var bedre end mig til Tekken 3, og det irriterede mig. Selv om Tekken 3 er et af de der kampspil jeg finder umanerligt kedelige. De er sure.

Så jeg købte en brugt Playstation med boot-chip, dual shock controller nogle demo-CD’er og endda et spil. MediEvil hedder det.

Det er sjovt. Det er faktisk tæskesjovt. Alle bør have en Playstation og spillet MediEvil. De andre spil er kedelige. Jeg har nemlig ikke råd til at købe dem. Måske bliver de mindre kedelige hen ad vejen.

Nu må jeg altså have mig sådan et VCD-modul, så jeg kan se, om mine VCD-film er flotte på en PlayStation. Det er de nok ikke. Den kunne ikke nå dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.