Underworld: Everything, Everything

5 out of 6 stars

Siden “Beaucoup Fish” udkom i starten af 1999 har fans ventet med længsel på Underworlds næste album, der skulle vise sig at blive en live-plade. Den sidder jeg nu med i hænderne, og forventningerne er absolut blevet indfriet, selvom det selvfølgelig “kun” indeholder gammelkendte numre.

Med sine 8 numre fordelt på 75 minutter og 20 sekunder er der valuta for pengene på Everything, Everything. Der er tryk på fra ende til anden, og lydkvaliteten er i top – man lægger næsten ikke mærke til, at det er et live album man lytter til.

Og de udvalgte numre er ligeledes suveræne. Halvdelen af dem er fra den seneste plade (“Cups”, “Jumbo”, “Shudder/King of Snake” og så selvfølgelig “Push Upstairs”), mens “Juanita/Kiteless” og “Pearls Girl” er fra Second toughest in the infants, men i versioner som virkelig beviser, at Underworld ved, hvordan man underholder og overrasker sit publikum.

Selvfølgelig er “Born Slippy” også med, men heldigvis i en utrolig flot udgave (“Nuxx” live), som kan tåle at blive hørt igen og igen. Endelig afsluttes det hele af med et festfyrværkeri i form af “Rez/Cowgirl”, som indeholder en af mine absolutte favoritter fra albummet Dubnobasswithmyheadman. Det er ligeledes fra dette nummer, at titlen udspringer.

Underworld har altid stået højt hævet over mange af de øvrige techno-navne, bl.a. på baggrund af deres sublime live-optrædender. Den status beholder de med Everything, Everything.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.