Mr. Driller

4 out of 6 stars

Endnu en finurlig “puzzler” er landet. Så grib det elektriske bor, for nu starter din karriere som minearbejder. Dit mål er at nå bunden, og det er betydeligt sjovere end det lyder.

Som jeg skrev i min Spin Jam anmeldelse, fremkommer der ikke mange nye koncepter i den genre mere. Enten er det atter en lillebror til Bust-a-Move eller også er det en eller anden form for Tetris-klon. Pånær den nuttede grafik i neonfarver og den sindssyge musik, falder Mr. Driller ikke i ovenstående kategorier.

Mr. Driller er en mand med en mission. Han skal grave sig igennem flere kilometer kulørte mursten, uden at dø af iltmangel og før hans tidsfrist overskrides. Så simpelt er det.

Med sit lille bor kan han bore både ned, til højre/venstre og op (selvom han dog ikke kan bevæge sig opad med mindre der er en mursten han kan stå på). På sin vej mod bunden skal han huske at indsamle de livsvigtige luftkapsler, og samtidig skal han passe på faldende mursten.

Såfremt han borer i en blok af mursten af samme farve, vil hele blokken eksplodere. Det kan resultere i nogle gevaldige kædereaktioner, idet blokke også kan eksplodere af sig selv, såfremt de falder ned og rammer andre blokke i samme farve. Heldigvis kan faldende mursten klistre sammen med andre mursten af samme farve på sin vej ned. Sådanne udhæng kan man så bore sig ind under og derved undgå umiddelbar fare. Indtil luften er ved at rinde ud, og man atter bliver nødt til at bevæge sig nedad.

Ydermere findes der nogle irriterende træblokke på hver bane. Ikke alene tager de længere tid at bore end de “normale” mursten, men eksploderer de i en sky af støv, som bruger noget af din luft. Disse blokke ligger ofte i vejen for din fremfærd, men det er vel unødvendigt at sige…

Der er ikke mere at sige om Mr. Driller andet end at; det er hektisk, og det er utroligt fornøjeligt. Da spillet desværre ikke indeholder mulighed for at udfordre en ven, har man set og prøvet alt hvad spillet har at byde på i løbet af fem minutter. Det er ikke en fejl, blot en begrænsning som desværre gør Mr. Driller sjovt som et spil man spiller en times tid eller to i ny og næ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.