Ny skribent på Geek Culture: Anders Petersen

Anders’ (alias Odin) interesse-områder er så forskellige som de overhovedet kan blive, men det afholder ham ikke i at fordybe sig meget i hver enkelt af dem.

Til at begynde med, vil han hovedsageligt begrænse sig til Anime, for at aflaste stakkels Lars som vistnok snart har købt sig ud af både hus og hjem i import DVD’er.

Anders er adskillige gange blevet grebet i at sidde med et Quickshot joystick og græde snot foran Giana Sisters på et gammelt Lumatron TV. Da computer-nostalgi er mandens største svaghed, vil der utvivlsomt dukke tårevædede artikler op omkring genoplivelsen og hyldelsen
af f.eks. ældre Commodore systemer som VIC-20, C=64 og Amiga.

Af andre obskure interesseområder, kan nævnes The Scene
(den største og ældste ensemble af digitale kreative talenter nogensinde), emulation af gamle konsoller og computersystemer i enhver afskygning, såvel som britiske komedieserier og (ligesom Matias) B-film i lårtykke-stråler. Siden knægten har arbejdet adskillige år for et større spillested er hans musiksmag blevet så forkvaklet, at det ville være en dødssynd ikke at
invie andre i den. Hans musiksmag er dybt forankret i metallen, men besidder samtidig et afsindigt blødt punkt for J-pop og soundtracks fra spil, som han har samlet gennem mange år.

Den prominente herre er desuden en ægte hardware-geek, som med glæde sætter sekundære behov som søvn og føde til side for en 32-siders problemstilling omhandlende effektiv køling af on-die L2 cache på fremtidige revisioner af Coppermine CPU’en.

– Og så skulle han desuden være en gusten fætter som ikke er helt hvad han udgiver sig for at være…

Redaktionens note: Vi har indhegnet Anders på klippeøen med Krøllebølle for at formindske de skader han ellers ville volde samfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.