Danske OnePlay byder på spilverdenens svar på Netflix

Denne artikel er en viderebringelse af en pressemeddelelse. Redaktionen har ikke selv prøvet tjenesten og kan derfor hverken anbefale eller advare.

Doorkickers, Batman, Deponia, LEGO Marvel Super Heroes, King of Fighters,  Blackguards, Guilty Gears, Giana Sisters, Divinity: Original Sin, Mount & Blade Warband, Trine og serier som Red Faction. Der findes et væld af anmelderroste spil, som de fleste gamere ikke altid har haft pengene til at prøve.

Det laver OnePlay om på med en spiltjeneste, der ikke er ulig den, vi kender fra filmverdenen – og alle ovennævnte spil er at finde på den nye spiltjeneste.

Med et abonnement, der koster under DKK 500 for et helt år, åbnes der nu op for spilverdenens svar på Netflix – på både PC og Android.

Lasse Jensen, CEO OnePlay, fortæller: “De fleste gamere har oplevet at fravælge en potentiel fantastisk spiloplevelse, da budgettet ganske enkelt ikke var der. Mange film-entusiaster har af samme årsag allerede vendt blikket mod eksempelvis HBO, ViaPlay og Netflix for deres hobby. Med OnePlay vil vi gøre det samme for spilelskere i Danmark”.

OnePlay byder allerede nu på mere end 1000 spil i vidt forskellige kategorier, der inkluderer børnespil, strategi, action, kamp, shooters, sport, racing, adventure samt rollespil. Og udvalget vokser dagligt.

Modsat mange andre tjenester, er der med OnePlay intet krav om at være online for at spille, og der er intet tilkøb af nogen art eller andre skjulte udgifter. Man henter ganske enkelt det ønskede spil og spiller. Foretrækker man at eje fremfor at leje, kan man vælge at købe ens ønskede spil til en nedsat pris.

“Som gamer, kender jeg problematikken. Der er ofte et hav af regler, DRM og begrænsninger, der gør det unødvendigt svært at nyde ens hobby. Vores ønske er, at det skal være let og overskueligt at spille”, udtaler Lasse Jensen og uddyber: “Gamere kan altid hente spillene fra OnePlay, velvidende at de kan dele dem mellem to computere, spille dem offline, og være sikker på, at der ikke er andre overraskelser eller forhindringer i vente for at nyde oplevelsen.”

Postbilag

Med OnePlay er der ligeledes ingen opsigelsesperiode, man kan prøve tjenesten gratis i syv dage, abonnere på månedsbasis eller man kan købe et års-abonnement i fysisk form, hvis det skal bruges som gave.

Den nye spiltjeneste gør kort sagt livet billigere og sjovere for gamere. Det danske firma har netop afsluttet deres beta-test i USA og Australien og er nu parate til at byde spillere i Danmark velkommen.

Du kan læse mere om tjenesten på OnePlay.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.