Friends series 1 – 3

3 out of 6 stars

Vi har tidligere kigget på DVD-udgivelserne af sæson 4 og 5 af den enormt populære TV-serie Friends. Nu er sæson 1, 2 og 3 kommet på gaden i Europa.

Der var en mængde problemer med de udgivelser vi fik i hænderne sidste år, som vi så igennem fingre med fordi DVD-mediet var forholdsvist nyt for Europa og – hey – det er jo Friends, for pokker! Man kan tilgive mange mennesker en masse ting, hvis man får Friends på DVD.

Men jeg finder det helt urimeligt svært at tilgive Warner at de ikke har rettet op på én eneste af de mange irritationsmomenter vi har måttet trækkes med på deres første Friends-udgivelser. Skiverne er dobbeltsidede – ja, du skal rejse dig op og vende pladen midt i det hele. Afsnittene er ikke inddelt i chapters og hvert afsnit er et track for sig så man kan ikke nemt bladre imellem dem. Billedkvaliteten er ringe, selv for et TV-show. Alle ni skiver indeholder den samme dødkedelige “special” feature: Musikvideoen med The Rembrandts, hvor castet fjoller rundt på scenen. Den var sjov én gang. I 1995.

Til kr. 199 for en skive (8 episoder) er episodeprisen præcis den samme som VHS-udgaverne. Er du Friends-samler, er det disse DVD’er du køber. Men husk at se muggen ud nede i butikken, så alle kan se at du er vant til langt højere kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.