Hvad skal kattene hedde?

Geek Cultures chef-ideolog Lars Jørgensen og hustru Mani har besluttet at anskaffe sig 2 katte. Læserne inviteres hermed til at hjælpe med navngivningen.

Som nørd-kæledyr ligger katten højt placeret, muligvis overgået af skildpadden.

Hvor man med børn og slige størrelser er nødt til at tage vare på barnets tarv, når man skal finde på navne, er man lidt mere frit stillet med katte, der som bekendt har en veludviklet evne til at være flintrende ligeglade med verden omkring dem.

Kombinerer man dette faktum med den typiske nørds univers, der som oftest er proppet til bristepunktet med alskens referencer, er det fristende at benytte lejligheden til at hylde personlige favoritter eller underkendte bifigurer.

Således kunne man kalde dyrene for R2 og D2, PS1 og PS2 eller hvad med Neo og Morpheus?

Redaktionen har indtil videre forsøgt sig med forslag som Mars og Lain (begge inspireret af de kommende katteejeres fornavne) samt Akira og Washu (begge anime-figurer), men vi er sikre på, at læserne er langt mere opfindsomme.

For at det ikke skal ende i det rene udbytteri udloddes der en præmie i form af en vaskeægte Maneki Neko (lykkekat) til det mest opfindsomme forslag, men alt afhængig af tilslutningen er det på ingen måde umuligt, at redaktionen vil støve lageret igennem for præmier, man bare ikke kan leve foruden.

Deltagelse foregår ved at skrive en kommentar (klik på linket i Factbox’en).

Opdatering: Ovenstående blev bragt på det gamle site med kommentarforum. Kattene kom til at hedde Jiji og Benny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.