Tenchi in Tokyo, vol. 6: A New Challenge

3 out of 6 stars

DVD nr. 6 i serien (afsnit 17-19) er kommet på markedet, og den får et nærmere kig her. Hvis du vil vide mere om Tenchi in Tokyo bør du læse anmeldelsen af de første 16 episoder.

Efter Ryokos uheldige opdagelse i afsnit 16 (som bestemt ikke skal
afsløres her), får hun lyst til at tage væk fra det hele. Hun indgår et partnerskab med Hotsuma og går tilbage til sin gamle profession som
rumpirat. Om Ryoko og Hotsuma bliver et “item” er svært at gisne om – han gør i hvert fald, hvad han kan, men mon ikke hun elsker Tenchi for højt?

Washu helliger sig sin videnskab og isolerer sig fra resten af gruppen. Mihoshi og Kiyone får rent faktisk arresteret en forbryder og bliver forfremmet til stillinger i hovedkvarteret. På Pluto. Ayeka og lillesøster Sasami opdager, at noget er galt og prøver at samle gruppen, men det ser ud til at være for sent.

Alt i alt handler disse tre afsnit om Yugis held med at splitte
Tenchi-klanen ad og bringe personerne længere og længere fra hinanden.
Faktisk sker der ikke meget andet gennem afsnittene og man sidder med en “var det bare det?”-fornemmelse efter at have set dem. Det mest spændende er Ryokos følelsesforvirring overfor Hotsuma, da de prøver at stjæle et sort hul. Splittelsen er nødvendig for historien, men den kunne være klaret på et enkelt afsnit.

Tenchi in Tokyo havde efter de første 16 episoder overtaget føringen som bedste historie i det enorme og alsidige Tenchi-univers, men den gule førertrøje bliver desværre alvorligt plettet af disse tre fyld-episoder. Der mangler syv afsnit i serien, så sejren kan stadig hentes hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.