Tenchi in Tokyo, vol. 7: A New Career

4 out of 6 stars

Tenchi in Tokyo er med syvende DVD nået til og med episode 22 af ialt 26. De første 16 episoder starter stille men udvikler sig til rent guld. Efter krisen i episode 16 bruger serien hele tre episoder på at splitte karaktererne op, hvilket kunne være klaret med en enkelt. Hermed er vi så kommet til episode 20, den første på denne skive.

Handlingen får et tryk i den rigtige retning. Kiyone har besluttet sig for at få Ryoko arresteret efter hun har genoptaget sin karriere som rum-pirat og har derfor infiltreret Ryokos skjulested sammen med Mihoshi ved en drukfest (Mihoshi som ildsprudler er alt for skægt). De bliver selvfølgelig afsløret og prøver at overtale Ryoko til at opgive sin løbebane.

Tilbage på Jorden får vi endelig mere at vide om Yugi. Tenchi in Tokyo har fået meget kritik på det manglende plot, og man kan godt undre sig over, at skurken og hendes planer først bliver uddybet i episode 20. For mit vedkommende har det ikke betydet så meget – jeg har været vældig underholdt af karaktererne og deres skøre indfald undervejs. At vi endda får en spændende handling hen imod slutningen er kun et plus.

Ydermere viser det sig at Sakuya ikke bare er Tenchis søde, nye love-interest. Det lader til at hun har en fortid mere obskur og sort end normalt. Og Tenchi’s far får problemer med at komme hjem fra arbejde efter Aeka har booby-trappet hele huset.

Disse tre episoder har vist med al tydelighed, at Tenchi in Tokyo bestemt er værd at følge og et fuldgyldigt medlem af Tenchi-familien. Der har været meget underholdende plidder-pladder undervejs, og op til finalen ser trådene (og karaktererne) ud til at samles og kridte op til en spændende afslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.