Which Project?

1 out of 6 stars
Hele fem parodier af Blair Witch Project project samlet på samme bånd. Den har sine “11 minutes of fame”, men resten af filmen er så skamløst dårlig, at vi overvejede et nyt stjernesystem på Geek Culture.

Which Project? er en naturligvis en parodi på Blair Witch Project. Filmen er stykket sammen som et TV-program, hvor man når at parodiere Blair Witch fem gange, med “sjove” reklamer imellem, der er så lemlæstende lamme, at jeg næsten ikke kunne bevæge mig bagefter. Tag firsernes kult-hit Amazon Women on the Moon, fjern alle de kendte ansigter og humoren. Gentag derefter den samme sketch fem gange, og du har en fornemmelse af underholdningsværdien af Which Project?.

Det er virkelig synd, at den første parodi – The Watts Bitch Project – er med i denne samling, for den er faktisk rigtig god. Tre unge tager til det sorte nabolag Watts i Los Angeles, for at opklare historien om The Watts Bitch. Undervejs interviewer de lokalbefolkningen og får guldkorn som “The neighborhood put together this motherfuckin’ posse, right? Some burly motherfuckers. And what happend was, they sent these motherfuckers out to find her right? That was a stupid-ass idea. A couple of days after they left, the cops found them motherfuckers shot up. Somebody had shot their asses up and put their motherfuckin’ bodies in motherfucking ‘shot-up corpses playground'”. De tre bevæger sig længere og længere ind i Watts, farer vild (“Oh my God! It’s the same laundromat!”), vågner op med sære ting foran teltet (halvtomme spritflasker og flyers med “Earn $50.000 at Home”) og ender op i parkeringskælderen til en stor bank – lige så malplaceret som heksens hus i skoven. Flere af replikkerne er præcist kopieret fra The Blair Witch Project, men brugt i en helt anden kontekst. En intelligent parodi, der udnytter mange af den parodierede films bedre øjeblikke.

The Watts Bitch Project varer præcis 11 minutter. Den kommer heldigvis først, så kan man slukke og spare sig selv for de resterende tå-krummende 79 minutter. Filmen kan kun anbefales som kuriosum til en videoaften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.