MotoGP 15

MotoGP 15 sigter direkte efter mig og mit segment. Som det officielle MotoGP-spil har det naturligvis alle de rigtige kørere, de rigtige baner og selv introduktionsvideoen, der vises før hvert løb, er løftet direkte fra TV-streamen, så man føler sig 100% hjemme. Det eneste der mangler, er de officielle kommentatorer. Med alt andet kopieret så præcist, føles det nærmest som om man bliver snydt, når man sidder og venter på de velkendte stemmer hen over intromusikken. Men vi må leve uden.

Læs mere

The Legend of Zelda: The Minish Cap

Nintendos Virtual Console er gået hen og blevet det helt store trækplaster på Wii U. For godt nok er Nintendos egne titler skinnende perler, men der er ikke mange af dem, og der er ikke ret meget andet nyt at beskæftige sig med på maskinen. Til gengæld er der en veritabel skattekiste af gamle klassikere, der er mindst lige så sjove at spille i dag, som de var på de originale maskiner for mange år siden.

Læs mere

Svalens Graf

Marie Skovs lovende forskerkarriere kollapser, da hendes professor begår selvmord, og hun står alene med en kontroversiel ny viden om børnevacciner. Samtidig begynder hendes pæne familie at gå i opløsning, hun bliver syg og midt i kaosset skal hun finde mod og styrke til at redde tusindevis af menneskeliv, ikke mindst sit eget.

Læs mere